Hovedkontor​

Ballerup afdeling​

​Hovedkontor

Ballerup afdeling

Privatflytning af flyttefirma med lang erfaring

Hos Rix Flytteforretning tilbyder vi privatflytning i blandt andet Karlslunde, Greve og Køge, men også mange andre steder. Vi kan klare både en lille og en stor privatflytning, og vi står også gerne for nedpakning. Men skulle du ikke have plads til at dit indbo i din nye bolig, så kan vi også tilbyde møbelopbevaring.

Fordelagtigt at benytte professionelle til en privatflytning

​Vi startede som flyttefirma i 1968, så vi har stor erfaring med privatflytninger, og det er din sikkerhed for en sikker og nem privatflytning. Det er et stort arbejde at lytte et helt hjem, især hvis der er flere børn. 

Derudover kommer alt det andet arbejde i forbindelse med en flytning. Derfor er det en stor aflastning, hvis man ikke selv skal flytte sit indbo.​ 

Dertil kommer, at vi bruger vores viden og erfaring med privatflytning til at flytte indboet. Det gælder især, hvis møblerne skal flytte op og ned ad trapper, men omhyggelig indpakning med tæpper og folie er også væsentligt.

​En anden fordel er, at vi er forsikret, så du er sikret, hvis noget alligevel går galt. Hvis du selv står for din flytning, men taber et TV, så har du intet sparet.

Ring gerne til os for at høre mere om flyttepriser

​Ring gerne til os, hvis du ønsker et uforpligtende tilbud på en privatflytning, eller hvis du har spørgsmål til et eller andet. 

Du kan ringe til os hos Rix Flytteforretning på telefon 46 15 00 84. Du kan naturligvis også sende en e-mail til os på flyt@rixflyt.dk

Skal du flytte?​

Beskriv din flytteopgave og få et uforpligtende tilbud.​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Rix Flytteforretning

Håndværkerbyen 13 B
​2670 Greve

​Telefon: 46 15 00 84

Fax: 46 15 59 84

E-mail: flyt@rixflyt.dk 

CVR: 25645073

Rix Flytteforretning
v/Ole Rix

Håndværkerbyen 13 B

2670 Greve

Ballerup afdeling
Brydehusvej 30A, Port B
​2750 Ballerup