Hovedkontor​

Ballerup afdeling​

​Hovedkontor

Ballerup afdeling

Privatflytning udføres med over 50 års erfaring

Hos Rix Flytteforretning tilbyder vi privatflytning i blandt andet Karlslunde, Greve og Køge, men også mange andre steder.

 Vi kan klare både en lille og en stor privatflytning, og vi står også gerne for nedpakning. Skulle du ikke have plads til at dit indbo i din nye bolig, så kan vi også tilbyde sikker og nem møbelopbevaring.

Ingen opgave er hverken for stor eller for lille til os, og vi står også klar med professionel vejledning, hvis du har brug for hjælp til at nedpakke dit indbo.

Benyt professionelle flyttefolk til din privatflytning

Vi startede som flyttefirma tilbage i 1968, så vi har mere end 50 års erfaring med alle former for flytninger, og det er din sikkerhed for en sikker og nem privatflytning. Det er et stort arbejde at flytte et helt hjem, især hvis der er flere børn og husdyr.

Derudover kommer alt det andet arbejde i forbindelse med en flytning. Derfor er det en stor aflastning, hvis man ikke selv skal flytte sit indbo og eventuelt nedpakke det. Vi tilbyder nemlig hele pakken, hvor vi både sørger for nedpakning, udpakning og kørslen frem og tilbage.

Dertil kommer, at vi bruger vores viden og erfaring med privatflytning til at flytte indboet. Det gælder især, hvis møblerne skal flytte op og ned ad trapper, men omhyggelig indpakning med tæpper og folie er også væsentligt.

En anden fordel er, at vi er forsikret, så du er sikret, hvis noget alligevel går galt. Hvis du selv står for din flytning, men taber et TV, så har du intet sparet.

Du behøver slet ikke at være hjemme under flytningen

Hvis du vælger at lade os stå for nedpakningen af dit indbo, behøver du faktisk slet ikke at være hjemme under din privatflytning. 

Vi sørger for at pakke dine ejendele forsvarligt ned og transporterer flyttelæsset til den nye adresse, hvor vi sætter alt på plads efter dine anvisninger.

Du kan altid stole på, at dine møbler og ejendele er i sikre hænder hos os – vi behandler dem nemlig, som var de vores egne.

Hvad koster en privatflytning?

Vores priser på privatflytning afhænger blandt andet af, i hvor høj grad vi skal være indblandet. Det koster selvfølgelig mere, hvis vi skal stå for både nedpakning og udpakning af dit indbo, men omvendt kan du også spare dig selv for en masse tid og besvær.

Hvor mange flyttefolk der skal benyttes til din flytning, påvirker naturligvis også den endelige pris, men uanset hvad får du altid en billig pris, når du vælger vores flyttefirma.

Kontakt os og få et uforpligtende flyttetilbud

Har du nogle spørgsmål omkring vores privatflytning, ønsker du at høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig, eller kunne du tænke dig et uforpligtende tilbud? Så er du altid meget velkommen til at kontakte os.

Du kan med fordel ringe til os på telefon 46 15 00 84, men du er naturligvis også meget velkommen til at skrive til vores e-mail flyt@rixflyt.dk

Så vender vi tilbage hurtigst muligt.​

Skal du flytte?​

Beskriv din flytteopgave og få et uforpligtende tilbud.​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Rix Flytteforretning

Håndværkerbyen 13 B
​2670 Greve

​Telefon: 46 15 00 84

Fax: 46 15 59 84

E-mail: flyt@rixflyt.dk 

CVR: 25645073

Rix Flytteforretning
v/Ole Rix

Håndværkerbyen 13 B

2670 Greve

Ballerup afdeling
Brydehusvej 30A, Port B
​2750 Ballerup