Hovedkontor​

Ballerup afdeling​

​Hovedkontor

Ballerup afdeling

Erhvervsflytning med eller uden nedpakning

Hos Rix Flytteforretning tilbyder vi erhvervsflytning for virksomheder, offentlige myndigheder og organisationer i blandt andet Karlslunde, Greve og Køge samt andre steder. Vi kan samtidig tilbyde nedpakning og udpakning i forbindelse med en erhvervsflytning. Desuden kan vi tilbyde møbelopbevaring, hvis du i en kortere eller længere periode mangler plads.

Planlægning er nøgleord ved en erhvervsflytning

​Uagtet I har brug for en mindre intern flytning eller en større erhvervsflytning, så er vi klar til at sikre et vellykket og effektivt forløb. Vi træder også gerne til med grundig rådgivning i forbindelse med et flytteprojekt. 

Forventningsafstemning og detaljeret planlægning er vigtige elementer hos os. Dermed kan vi sikre os, at flytteprocessen bliver som ønsket og forventet, men også, at der ikke opstår uforudsete udfordringer undervejs.

Vores kompetente og professionelle flyttefolk kan nedtage og adskille alt kontorinventar og it-udstyr, og vi samler det nemt og hurtigt på jeres nye adresse. 

Vi har med andre ord specialiseret os i alt inden for en erhvervsflytning, herunder møbelopbevaring i kortere eller længere tid. Derved vil I opleve et tilfredsstillende forløb fra start og helt til alt er afsluttet.

Kontakt os for at få en drøftelse om hvordan vi kan hjælpe

​Kontakt gerne os hos Rix Flytteforretning for at drøfte jeres ønsker og behov, men også for at få et uforpligtende tilbud på en erhvervsflytning. 

Du kan ringe til os på telefon 46 15 00 84. Eller du kan skrive en e-mail til os på flyt@rixflyt.dk. Derpå kan vi eventuelt aftale en besigtigelse.

Skal du flytte?​

Beskriv din flytteopgave og få et uforpligtende tilbud.​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Rix Flytteforretning

Håndværkerbyen 13 B
​2670 Greve

​Telefon: 46 15 00 84

Fax: 46 15 59 84

E-mail: flyt@rixflyt.dk 

CVR: 25645073

Rix Flytteforretning
v/Ole Rix

Håndværkerbyen 13 B

2670 Greve

Ballerup afdeling
Brydehusvej 30A, Port B
​2750 Ballerup