Hovedkontor​

Ballerup afdeling​

​Hovedkontor

Ballerup afdeling

Erhvervsflytning med eller uden nedpakning

Hos Rix Flytteforretning tilbyder vi erhvervsflytning for virksomheder, kontorer, offentlige myndigheder og organisationer i blandt andet Karlslunde, Greve og Køge samt andre steder. Der kan både være tale om eksterne såvel som interne flytninger.

Vi kan samtidig tilbyde nedpakning og udpakning i forbindelse med en virksomhedsflytning. Desuden kan vi tilbyde møbelopbevaring til en billig pris, hvis I i en kortere eller længere periode mangler plads.

Derudover har vi selvfølgelig alt det rigtige udstyr, som gør enhver flytning nem og sikker – både for vores personale og for virksomhedens møbler og inventar.

Planlægning er nøgleord ved en virksomhedsflytning

Uanset om der er behov for en mindre intern flytning eller en større erhvervsflytning, så er vi klar til at sikre et vellykket og effektivt forløb. Vi træder også gerne til med grundig rådgivning i forbindelse med et flytteprojekt.

Forventningsafstemning og detaljeret planlægning er vigtige elementer hos os. Dermed kan vi sikre os, at flytteprocessen bliver som ønsket og forventet, men også at der ikke opstår uforudsete udfordringer undervejs.

Vores kompetente og professionelle flyttefolk kan nedtage og adskille alt kontorinventar og IT-udstyr, og vi samler det nemt og hurtigt på jeres nye adresse.

Vi har med andre ord specialiseret os i alt inden for en erhvervsflytning, herunder møbelopbevaring i kortere eller længere tid. Derved vil I opleve et tilfredsstillende forløb fra start og helt til alt er afsluttet.

Vi passer godt på inventar og møbler – men vi er også forsikrede

Det er vores fornemmeste opgave at passe godt på virksomhedens møbler og inventar, når vi varetager flytningen, og du kan derfor altid være tryg ved at benytte os. Skulle uheldet dog være ude, så er vi selvfølgelig fuldt forsikrede.

Hvad koster erhvervsflytning?

Vores priser på erhvervsflytning varierer meget alt afhængigt af, hvor omfattende en flytning der er tale om, hvor langt I skal flytte, og om vi skal hjælpe jer med nedpakning og udpakning af inventar, møbler og IT-udstyr.

De fleste virksomheder vælger at lade os stå for det hele i forbindelse med en erhvervsflytning, og det skyldes, at virksomheden sparer en masse tid og besvær ved at lade os varetage opgaven. Desuden er vi professionelle og meget effektive, da vi har gjort det rigtig mange gange.

Kontakt os for at få en drøftelse om, hvordan vi kan hjælpe​

Kontakt gerne os hos Rix Flytteforretning for at drøfte jeres ønsker og behov, men også for at få et uforpligtende tilbud på en erhvervsflytning.

Du kan enten ringe til os på telefon 46 15 00 84, eller du kan skrive en e-mail til os på flyt@rixflyt.dk. Derpå kan vi eventuelt aftale en besigtigelse samt udarbejde et uforpligtende tilbud. Vi ser frem til at høre fra dig!

Skal du flytte?​

Beskriv din flytteopgave og få et uforpligtende tilbud.​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Rix Flytteforretning

Håndværkerbyen 13 B
​2670 Greve

​Telefon: 46 15 00 84

Fax: 46 15 59 84

E-mail: flyt@rixflyt.dk 

CVR: 25645073

Rix Flytteforretning
v/Ole Rix

Håndværkerbyen 13 B

2670 Greve

Ballerup afdeling
Brydehusvej 30A, Port B
​2750 Ballerup