Hovedkontor​

Ballerup afdeling​

​Hovedkontor

Ballerup afdeling

Møbelopbevaring og opmagasinering af indbo

Hos Rix Flytteforretning i Karlslunde har vi specialiseret os i en særlig form for møbelopbevaring, hvor vi ikke kun opbevarer møbler, men også passer på dem. Opbevaring af møbler kan ske i forbindelse med flytning i for eksempel Greve eller Køge, men det også ske i andre tilfælde.

Omhyggelig møbelopbevaring i ventilerede haller

Skal dit gamle hjem tømmes, før dit nye hjem står helt klar til indflytning. Eller har du behov for en længerevarende opmagasinering af dine møbler og andet indbo, fordi du skal udstationeres eller rejse jorden rundt. Så kan vi tilbyde en sikker opbevaring af dine ejendele. 

Vi råder over en stor hal til møbelopbevaring. Hallen er ren, opvarmet, ventileret og sikret med godkendte video-, alarm- og låsesystemer.​

​Det særlige ved vores møbelopbevaring er, at du ikke blot modtager en nøgle og får adgang til et opbevaringsrum til dine møbler. Vi stiller derimod møblerne ordentligt på plads og passer på dem. 

Det betyder, at de ikke står og falder sammen, men også, at de ikke får en ubehageligt lugt eller andre kedelig udtryk. Du kan naturligvis altid få adgang til dine ting, hvis du får brug for det.

Kontakt os for at høre mere om opmagasinering.

Du er meget velkommen til at kontakte os eller til at komme forbi for at se hallen til møbelopbevaring. Du kan også ringe til os hos Rix Flytteforretning på telefon 46 15 00 84 for at få et uforpligtende tilbud på opmagasinering af møbler. Alternativt kan du skrive til flyt@rixflyt.dk

Skal du flytte?​

Beskriv din flytteopgave og få et uforpligtende tilbud.​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Rix Flytteforretning

Håndværkerbyen 13 B
​2670 Greve

​Telefon: 46 15 00 84

Fax: 46 15 59 84

E-mail: flyt@rixflyt.dk 

CVR: 25645073

Rix Flytteforretning
v/Ole Rix

Håndværkerbyen 13 B

2670 Greve

Ballerup afdeling
Brydehusvej 30A, Port B
​2750 Ballerup